Dag 5 – We lijken Brigitte Kaandorp wel

We bedachten, voordat we gingen zonnen, eens een kijkje te nemen bij het Moto Guzzi museum, dat ligt in het dorpje aan de overkant van ons meer. Het werd een Kaandorp en haar zuster onderneming, die gingen naar de Acropolis, maar ze gingen niet. In ons geval bleek dat het museum alleen op vrijdag en zaterdag open is. En het was nu zondag. Dus dan maar meteen het badpak aan en zwemmen maar. Meer zat er vandaag niet in. Nou ja, er ging nog een lekker Italiaans ijsje in, tussen de middag. daarvoor moeten we wel even onze stadse kleren aan en naar het dorpje lopen.

Het was echt een zondag waarin meer mensen lekker naar het strand togen. Op het privestrandje naast die van ons, vierde een Italiaanse familie op zijn Italiaans een verjaardag, heel luidruchtig dus. Maar het klonk best gezellig met Italo dansmuziek enzo.

‘s Avonds sloten we ons verblijf aan het Comomeer af met een heerlijk diner in restaurant Albatel, een tip van onze jongen, Paolo. Het restaurant werd gerund door een gezellige Italiaanse mamma.