accomodatie

We logeren in hotels en guesthouses. In Matsuyama verblijven we in het Matsuyama GuestHouse. We vielen er op omdat de site zo reizigersvriendelijk overkwam, en omdat het qua budget lekker uitkwam.
We zitten op de tweede verdieping (in Japan 3e verdieping) in de Japanse stijl tatami kamer. Eigenlijk een klein appartementje:

De hall of entrance
De living met gezicht op balcony (en de drogende was)

 

Bathroom, pinup in smaakvol baseball handdoek
De living vanaf de andere kant. Tevens ook bedroom ... maar waar zijn de bedden?

 

De bedden vouwen we op en bewaren we hier. Dat zijn nou futons

5 thoughts on “accomodatie”

 1. Kijk, daar ben ik dol op, foto’s van behuizingen. Ik zie een tv, een brandblusser, een salontafel, een airco (?), matrasjes dus (is dat hygienisch, zo opgevouwen en afgesloten in een kast?), 2 stoelen maar niet om op te zitten, een wc waar je wel op kan zitten, een mooie handdoek (met dito vrouw erachter) en een landschapskalender. Strandmatjes op de grond, gezellig!

 2. Hallo daar dames in Nippon! Wat leuk, zo’n reissite, met al die foto’s erop, de ict staat weer voor niets.
  Zo prachtig esthetisch als het eten eruit ziet, jammie jammie, zo boring vind ik de accommodatie. Zo wonen lijkt me niet goed voor suicidegevoelige types. Nee, dan Drouwenerveen …
  We zijn al aardig door de verhuisdozen heen en morgen gaat H. de trekker halen, in Ureterp.
  Liefs uit Drenthe van Anke

  • Gelukkig maar dat de accomodatie boring is, dan slapen we tenminste en gaan we de volgende dag weer vroeg op pad. We zijn benieuwd naar jullie stulp(je). Tot dan!

  • De futons in Matsuyama waren erg dun, dus we hadden er twee op elkaar met nog eens twee dekbedden erop. En nog zakten we door tot op de vloer! Voorlopig doen we het weer lekker op echte bedden. Overmorgen gaan we weer 2 nachten op de futon. Het hotel in Tokyo hebben we voor de ale zekerheid maar omgeboekt naar gewone bedden.

Comments are closed.